T (0184) 65 99 22 |
E info@vankralingen.nlDe FriXion pennen - met hun geniale uitwisbare inkt - zijn razend populair.
Niet zo gek, want ze schrijven niet alleen soepel, ook is de inkt snel en zonder beschadigingen aan het papier uit te gummen. Inmiddels is de FriXion- familie uitgebreid met nieuwe leden: FriXion Colors, FriXion Light en FriXion Clicker.Schrijven, wrijven en corrigeren
De viltstiften van FriXion Colors hebben dezelfde eigenschappen als de FriXion pennen en markeerstiften.
Dankzij de innovatieve warmtegevoelige inkt is doorhalen of verbeteren met correctievloeistof niet meer nodig. Even met het kunststof uiteinde van de FriXion over de inkt wrijven en foutjes verdwijnen als sneeuw voor de zon.
Zonder een spoor achter te laten: er ontstaan geen vlekken en het papier beschadigd niet. Ook wachten is niet nodig, direct na het gummen is het papier weer klaar om opnieuw op te tekenen, schrijven of kleuren.
Schrijven, wrijven en corrigeren dus, zo vaak als je maar wilt!
De inkt van de FriXions is bovendien altijd te wissen, dus ook weken later. Een uniek kenmerk waar geen enkele andere viltstift aan kan tippen!


Geen stinkende stiften meer!
Naast de unieke mogelijkheid om stukjes tekst en tekening te wissen, liggen de FriXion Colors viltstiften ook nog eens lekker in de hand. De inkt droogt snel, zonder te vlekken. Ander groot voordeel is dat de inkt volledig geurloos is, dus geen stinkende stiften meer!

Twaalf sprankelende kleuren
Met FriXion Colors kan iedereen zijn creativiteit de vrije loop laten. Gaat het de verkeerde kant op? Gewoon wissen en opnieuw beginnen! De FriXion Colors viltstiften zijn voorzien van een medium penpunt en verkrijgbaar in maar liefst 12 sprankelende kleuren: van geel, blauw en rood tot violet, oranje en limoengroen. Eindeloos variëren en veranderen dus. De viltstiften zijn verkrijgbaar in handzame sets van 6 of 12 stuks.