Het team

Graag stellen wij ons aan u voor!

Van links naar rechts:                                                  

Ilona Hoogendoorn
Feitse Schipper
Gert-Jan van Wingerden
Priscilla Schipper

                                           

Gert-Jan van Wingerden

Gert-Jan is werkzaam als Sales Executive bij van Van Kralingen Office sinds april 2010. Gert-Jan heeft in korte tijd de banden met klanten en leveranciers versterkt en het kaf van het koren gescheiden, met als doel de klanten nóg beter van dienst te kunnen zijn. Hiervoor is een strenge selectie gemaakt in goede, betrouwbare leveranciers, zodat Van Kralingen Office passende kwaliteit aan kan bieden voor ieders budget. Samen met het vakkundige team heeft Gert-Jan de dienstverlening, efficiëntie, snelheid en vertrouwen weten te verhogen. Gert-Jan is vooruitstrevend, energiek, flexibel, creatief in het bedenken van oplossingen en het verbeteren van interne en externe processen. Zijn enthousiasme voor dit vak laat hij graag aan iedereen merken en heeft goede relaties hoog in het vaandel staan. Naast zijn werkzaamheden bij Van Kralingen Office is Gert-Jan al ruim 30 jaar eigenaar van Vawinol BV, specialist in het inernationaal leveren van fietsonderhoudsproducten onder private label en anti-vries prodcuten in grootverbruik. Ook is zijn stem in radiocommercials te horen als voice-over. Omdat het kantoor van Van Kralingen Office nu in hetzelfde pand is gevestigd als Vawinol BV, kunnen de werkzaamheden goed gecombineerd worden. Gert-Jan heeft het ontzettend naar zijn zin en voelt zich als een vis in het water. Wekelijks zet hij zich in als rotarian bij Rotaryclub Alblasserwaard voor diverse sociale doelen in de omgeving. Op een mooie zomerse dag stapt hij graag op de motor om rond te toeren of hij loopt hard en onderneemt veel met zijn vrienden. Gert-Jan luistert graag naar muziek en was vroeger drummer in de band Hit The Rose en sinds 2015 bij de SometimesOnly Band.

Wilt u contact opnemen met Gert-Jan van Wingerden? Mail dan naar gertjan@vankralingen.nl of bel 06 553 221 99

Ilona Hoogendoorn

Ilona is Sales Representative bij Van Kralingen Office en werkzaam sinds 1 februari 2011. Het jongste lid is inmiddels bekend bij al haar klanten, leert elke dag weer iets nieuws bij en werkt met veel plezier en enthousiasme bij Van Kralingen Office. Ilona is accuraat, zelfstandig, een echte aanpakker en meedenker. Naast haar werk is ze trotse moeder van dochter Danique en zoon Dex. In het verleden heeft Ilona ervaring opgedaan bij een accountantskantoor en architectenbureau. Ilona gelooft in het grote belang van persoonlijk contact, wat het werk zo ontzettend leuk maakt. Kortom, Ilona is onmisbaar voor het team en voor onze klanten!

Wilt u contact opnemen met Ilona Hoogendoorn? Mail dan naar ilona@vankralingen.nl of bel 0184 659922

 


Priscilla Schipper

Priscilla is Account Executive en werkzaam sinds 1997 bij Van kralingen Office. Vanaf 2010 is Priscilla verantwoordelijk voor het algemeen management van Van Kralingen Office en is zij de spin in het web. Een duizendpoot die zich met alle zaken bezig houdt. Priscilla is creatief in het bedenken van oplossingen, heeft oog voor detail, denkt vooruit, besteed ook aandacht aan duurzaamheid, milieu en andere belangrijke zaken, heeft een groot doorzettingsvermogen, weet altijd het beste aan de klanten te adviseren en weet alles op het gebied van kantoorartikelen. Naast de inkoop en verkoop, marketing en online activiteiten, houdt Priscilla zich ook bezig met de verbeteringen van de interne processen en de dienstverlening. Samen met Gert-Jan is ze trotse ouder van dochter Madelon, houdt enorm van reizen (maar doet te weinig) en in haar vrije tijd houdt ze zich bezig met haar hobby fotografie, waarvoor ze de vakopleiding gevolgd heeft op de fotovakschool.

Wilt u contact opnemen met Priscilla Schipper? Mail dan naar pschipper@vankralingen.nl of bel 0184 659922

     

Ons profiel

 

Van Kralingen Office verzorgt als leverancier van kantoorbenodigdheden en adviseur in projectinrichting. Wij onderscheiden ons in de markt door ons brede assortiment, onze logistieke kwaliteit, deskundigheid en hoogwaardige klantenservice. Als zelfstandige kantoorspecialist, gericht op de business-to-business markt. 

Van Kralingen Office voorziet de klant van het optimale assortiment tegen de gunstige prijs en op de meest efficiënte manier. Van Kralingen Office vergroot het assortiment met nieuwe producten, diensten en effectieve ondersteuning.

In het moderne logistieke centrum liggen ruim 40.000 producten klaar voor verzending. Alle denkbare kantoorartikelen zijn in ons assortiment vertegenwoordigd, van kleine schrijfwaren tot grote kantoormachines. Het logistieke centrum is verregaand geautomatiseerd en gemechaniseerd om snel de klanten optimaal te kunnen verzorgen. Wij bundelen vakkennis, inkoopkracht en efficiënte logistiek. Verregaande commerciële en logistieke samenwerking met A-merkleveranciers verschaft ons een speciale positie in de markt. Hierdoor kunnen wij goede condities bieden en de kosten beperken. Hier profiteren de klanten van. Zo kunnen wij de kosten laag houden en de klant de beste deal bieden.

Van Kralingen Office heeft kwalitatief hoogwaardige kennis op het gebied van assortimenten, alternatieve en additionele artikelen.

MVO speelt een zeer belangrijke rol in onze bedrijfsvoering. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar groene assortimenten, maar ook naar de interne organisatie en de samenwerking met partners. Daarnaast ondersteunt Van Kralingen Office diverse lokale maatschappelijke en initiatieven.

Van Kralingen is al meer dan 100 jaar een betrouwbare partij.

We streven ernaar de beste positie te bieden. 

 

Van Kralingen Office BV
Nijverheidsweg 7
3381 LM  GIESSENBURG                                          
T: 0184 659922
E: 
info@vankralingen.nl