T (0184) 65 99 22 |
E info@vankralingen.nl

 

    

 

Van inventarisatie tot realisatie

Bij ons zit u altijd goed, zeker als het gaat om de aanschaf van werkplekmeubelen of de complete inrichting van uw werkomgeving. Om tot het beste resultaat te komen en de kwaliteit te waarborgen, hanteren wij een proces met een aantal fasen die wij doorlopen. Gedurende het proces zult u betrokken worden tijdens alle fasen, want samenwerking en goede afstemming vinden wij van groot belang.

Het proces verloopt als volgt:
Fase 1: Inventarisatie

Wat is uw vraag en wat zijn uw wensen?
Wij starten bij het in beeld brengen van uw vraag en willen wij graag in ons eerste gesprek weten wat de wensen zijn voor uw organisatie. U verteld ons welke werkprocessen er zijn, wat de ervaringen zijn, wat er aan verbeterd moet worden en met welk budget wij rekening moeten houden. We bespreken samen de oplossingen, verbeteringen en laten wij u ons uitgebreide assortiment zien aan kantoormeubelen en benodigdheden.

Advies en Arbo regels
U krijgt direct een advies. Bij de inrichting houden wij altijd rekening met de uitstraling en het imago van uw organisatie, de ARBO regels en de ergonomische uitgangspunten voor de inrichting. Van Kralingen Office kent de wetgeving, levert maatwerk en heeft passende kwaliteit voor ieders budget.

Fase 2: Ontwerp

In de ontwerpfase worden uw inrichtingswensen door ons vertaalt in een conceptueel ontwerp. Met behulp van tekeningen en 3D impressies, kunnen wij u uw nieuwe werkomgeving presenteren die aansluit bij uw wensen. Uiteraard kunt u uw wensen aan de hand van het eerste concept nog aanpassen of verfijnen. Daarna volgt het concrete en definitieve ontwerp met daarbij de offerte.

Fase 3: Realisatie

Van Kralingen Office levert, plaatst en installeert uw complete inrichting. Onze planning en aanpak staat garant voor een zorgeloze overstap naar uw nieuwe inrichting. Om ongestoord uw werk te kunnen blijven doen, levert Van Kralingen Office ook buiten kantooruren.

Fase 4: Nazorg

Zitinstructies
Van Kralingen Office zorgt ervoor dat alles goed wordt afgestemd met de gebruiker en geeft graag instructies bij u op het kantoor. Om gezond en prettig te werken moeten uw bureaustoel, werkblad en beeldscherm goed op elkaar zijn afgestemd. Bij verschillende werkzaamheden (bijv. beeldschermwerk, lezen, schrijven en telefoneren) horen verschillende houdingen en laten wij zien hoe u uw houding kunt afwisselen.

Kabelmanagement
Kabels op en rond de werkplek zijn op ieder kantoor een bekend probleem. Ondanks moderne draadloze technieken zijn er nog steeds veel kabels. Van Kralingen Office bekijkt uw werkomgeving en let ook op hygiëne, veiligheid, comfort en toegankelijkheid. Met verschillende kabelmanagement producten richten we het zo optimaal mogelijk in.

Service
In uw nieuwe werkomgeving moet alles naar wens zijn. Van Kralingen Office houdt contact met u om hier zeker van te zijn. Ook helpt Van Kralingen Office u bij het optimaal gebruiken van het meubilair. Onze servicedienst staat altijd voor u klaar om problemen of klachten snel op te lossen en voor vragen kunt u altijd bij uw vaste contactpersoon terecht.