WAAROM BESTELLEN BIJ VAN KRALINGEN OFFICE?
 

► KLANTCENTRAAL
Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem contact met ons op en wij zoeken het graag voor je op! 

► KORTE LIJNEN
Zeer snel antwoord op al je vragen per chat, telefoon of mail.

► TOTAALLEVERANCIER
Van Kralingen Office levert ALLES wat maar te maken heeft met kantoor.
Kantoorartikelen | Kantoormeubelen | Facilitair | Machines | Relatiegeschenken | (Huisstijl) drukwerk | Werkplekinrichting
Vraag ons naar de mogelijkheden!

► 24 UURS LEVERING
Bestellingen die vóór 16.30 uur geplaatst zijn worden de volgende dag geleverd (mits voorradig).
Natuurlijk zijn er uitzonderingen, zoals service-artikelen (zie artikel-informatie), drukwerk en meubilair, maar wij stellen je hiervan uiteraard op de hoogte.
Wij zetten ons 100% in om de bestellingen ook daadwerkelijk binnen 24 uur te leveren. Helaas lukt ons dit niet altijd, omdat wij compleet afhankelijk zijn van onze vervoersdiensten.
Bij het artikel kun je altijd zien wat de levertijd is (alleen indien voorradig). In de meeste gevallen is dit 1-3 werkdagen.
Zodra de zending onderweg is, ontvang je een pakbon met track en trace code in je mailbox, zodat je de zending altijd in de gaten kan houden.
Mocht een artikel op het moment van picken niet meer voorradig zijn zal dit op de pakbon worden vermeld. Het artikel wordt automatisch nageleverd zodra deze weer binnen is gekomen.


► GRATIS LEVERING
Bestellingen via de webshop met een orderwaarde vanaf € 75,00 excl. BTW worden GRATIS geleverd.

Bij een orderwaarde lager dan € 75,00 wordt er € 3,95 verzendkosten berekend, voor het buitenland Europa geldt altijd een extra toeslag van € 4,99.
Voor alle informatie betreft verzendkosten klik
HIER